Stella Maris -musiikkiyhdistys

Stella Maris -musiikkiyhdistys ry perustettiin vuonna 2002.

Perustamisen taustalla oli tarve nuorten musiikinharrastajien kesäkursseille Etelä-Suomessa. Helsingin katolisen hiippakunnan toimintakeskus Stella Maris Lohjalla, jolta yhdistys on myöskin lainannut nimensä, osoittautui ideaaliseksi paikaksi tällaisten kurssien järjestämiseen erinomaisen sijaintinsa ja liikenneyhteyksiensä, monipuolisten tilojensa sekä luonnonläheisen ympäristönsä ansiosta. Ensimmäinen musiikkikurssi Stella Mariksessa järjestettiin 9.-14.7.2002. Opettajina toimivat Maaret Repo-Pohjonen, viulu, Panu Luosto, sello sekä Joonas Pohjonen, piano.

Yhdistykseen voi liittyä jäseneksi maksamalla tilille Nordea 147830-711643 yhdistyksen vuosimaksun 10 euroa. Laita tilisiirron viestiosaan nimesi ja osoitteesi. Yhdistyksen jäsenillä on vapaa pääsy kaikkiin sen järjestämiin konsertteihin ja musiikkitilaisuuksiin. Tervetuloa mukaan!

Osoite:
Stella Maris -musiikkiyhdistys ry